LIVE – “Fortesa”, 5 persona i kanë shkaktuar dëm RM-së 10 milionë euro (VIDEO)

LIVE – “Fortesa”, 5 persona i kanë shkaktuar dëm RM-së 10 milionë euro (VIDEO)

Ashtu siç njoftoi, prokurorja speciale, Katica Janeva, “Fortesa” është lënda e tretë e PSP-së, që ka të bëjë me përgjimet e paautorizuara dhe të paligjshme, raporton Portalb.

“Bëhet fjalë për rast të komplikuar. Në këtë lëndë të janë pesë persona të dyshyar, dy kryeshefa dhe ish ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovskën në gjysmën e parë të viti të 2015 në detyrë zyrtare, të ndihmuar nga një ish shef, i kanë shkatërruar mjetet për përgjime që njëkohësisht kanë shtetit dhe buxhetit të R.M.-së i kanë bërë dëm 10 milionë euro”, tha zëdhënësja e PSP-së, Lençe Ristoska.

Në periudhën të viti 2015, pas vendimit të Gjykatës Themelore i dyshuari i parë, me qëllim që t’i mbulojë personat tjerë ka dhënë urdhër gojor që të shkatërrohen mjetet dhe sistemet me të cilat është bërë përgjimi.


Previous Janeva: Gjykata ka thirrur në bisedë të dyshuarin e parë për rastin “Fortesa”
Next Instagram zgjat videot deri në 60 sekonda

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Kuvendi e filloi debatin për zgjedhjen e qeverisë kalimtare

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë pasdite e filloi debatin për zgjedhjen e qeverisë kalimtare e cila duhet t’i organizojë zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 11 dhjetor. Në fillimin e seancës

Maqedoni 0 Comments

Nuhiu kërkon shkarkimin e Çavkovit

jë pjesë e strukturave të MPB-së i kanë shkaktuar dëm të madh shtetit dhe vlerave demokratike. Ajo që ndodhi të enjten në Kuvend ishte një e keqe e madhe. Për

Maqedoni 0 Comments

U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim me Këshillin Kombëtarë për barazi gjinore

Ministri i Drejtësisë Valdet Xhaferi nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Këshillin Kombëtarë  për barazi gjinore,  përfaqësuar nga kryetarja,  Savka Todorovska. Qëllimi i nënshkrimit të  Memorandumit është që nëpërmjet  bashkëpunimit të

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply