Spasovski: Në listën zgjedhore janë shtuar 5000 persona

Spasovski: Në listën zgjedhore janë shtuar 5000 persona

Në vend që të kemi pastrim të listës zgjedhore, kemi 5.000 persona të shtuar në listën zgjedhore. Kështu tha ministri i brendshëm Oliver Spasovski, gjatë emisionit “Rruga e re” që transmetohet në televizionin Shenja.

Spasovski tha se gjatë kontrolleve të të dhënave që janë kërkuar nga KSHZ, për rreth 18.500 persona ka rezultuar që nuk kanë dokumentacionin e nevojshëm që siguron një bazë për dhënien e dokumenteve të identifikimit. Ai gjithashtu tha se pikërisht në këtë çast janë paraqitur përçarjet brenda MPB-së, pasi Çavkov kishte insistuar që të nënshkruhet një raport ku nuk do të haseshin parregullsi. Spasovski gjithashtu sqaroi se puna në Ministrinë e Punëve të Brendshme që kërkohej nga KSHZ-ja është bërë nën presion të jashtëzakonshëm kohor, duke bërë që të bie edhe cilësia e punës.

Si përfundim nga e gjithë situata e krijuar, ministri i brendshëm Oliver Spasovski tha se përfundimisht Maqedonia nuk është e gatshme që të mbajë zgjedhje më 5 qershor.

Previous Aron: Lista zgjedhore nuk ka gjasa të pastrohet deri më 5 qershor
Next Bruksel, Sheqerinska në takim urgjent me Hovit

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

BFI paraqet rregulloren e “Zeqatit” për muslimanët në Maqedoni

Zekati është një ndër 5 shtyllat kryesore në fenë Islame dhe i obliguar për besimtarët musliman. Kjo shtyllë nënkupton shpenzimin e një pjese të pasurisë së caktuar nga ligji islam,

Maqedoni 0 Comments

Hovit: Kualiteti i zgjedhjeve është i lidhur me datën e mbajtjes së tyre

Data e mbajtjes së zgjedhjeve dhe kualiteti demokratik i procesit zgjedhor nuk mund të shihen të ndara, thotë sa për “Meta”, eurodeputeti Riçard Hovit, njëri ndër ndërmjetësuesit të Marrëveshjes së

Nano Tech 0 Comments

Oferta ideale në NEPTUN – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet

Përderisa të gjithë kanë Black Friday ndërsa në Neptun ka HAPPY WEEKEND, aksion me lirime të mëdha dhe deri 48 këste PA interes në të GJITHË produktet! Nga 21-26 Nëntor,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply