FRODEM: Qeveri teknike prej ekspertëve për shpëtimin e Maqedonisë

FRODEM: Qeveri teknike prej ekspertëve për shpëtimin e Maqedonisë

“Dalja nga kriza është e mundshme vetëm me kyçjen e “elementit të pestë”, potencialin, qytetar, profesional dhe ekspert të vendit, gjegjësisht formimin e Qeverisë-teknike eksperte”, kështu vlerëson partia FRODEM, transmeton Portalb.

Sipas tyre, kjo qeveri në një afat të shkurtër prej më së paku 1 vjetësh do të duhet t’i realizojë tre gjëra themelore – kthimin e stabilitetit juridik dhe financiar dhe paratë e vjedhura, hyrje të shpejtë në BE dhe NATO dhe departizim të shpejtë të institucioneve.

Sipas kësaj partie, kjo Qeveri e re teknike prej ekspertëve duhet të jetë përpunim efikas dhe efektiv i Qeverisë ekzistuese. /Portalb

Previous Të burgosurit sot protestojnë, kërkojnë zvogëlim të dënimit për 30%
Next Makineria gjermane përvesh duart për Maqedoninë, çfarë pritet?

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Ekspertët e huaj do t’i kthejnë të dhënat eventuale të fshira në DSK

Mundësia për ndihmë ndërkombëtare dhe ekspertizë mbi hulumtimin e bisedave të përgjuara ishte e paraparë në raportin e grupit të ekspertëve të Komisionit Evropian, e udhëhequr nga Rajnhard Pribe, të publikuar

Maqedoni 0 Comments

“Revolucionit Laraman”, i bashkëngjiten edhe bujqit

Ata kanë paralajmëruar se do t’i bllokojnë rrugët në Kriva Pallankë dhe Obleshevë. “Në kërkesat tona shikohet mundësia për Maqedoninë në të cilën institucionet do të punojnë për interesat e

Maqedoni 0 Comments

Dita e dytë nga takimi ministror në Selanik

 Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë Nikolla Poposki edhe sot në Selanik merr pjesë në takimin ministror me kolegët nga Greqia, Bullgaria dhe Shqipëra, kushtuar bashkëpunimit ndërkufitar në kontekst

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply