Vendosja e kamerave në auto shkolla, kandidatët thonë se janë nën presion

Vendosja e kamerave në auto shkolla, kandidatët thonë se janë nën presion

Kamerat vazhdimisht xhirojnë veturat e auto shkollave, gjatë mbajtjes së orëve të vozitjes nga kandidatët për patentë shoferi. Materialet e incizuara prej 40 minutave vozitje me kandidatët duhet të barten tek arkivi i auto shkollës. Nëse kandidatët gjatë vozitjes nuk arrijnë në kohën e caktuar, atëherë ato orë të mbajtura nuk vlejnë, dhe duhet të përsëriten, njofton TV21.

Reagojnë edhe instruktorët, të cilët thonë se shpesh kanë probleme me kamerat, pasi që ato shkyçen në rrugë me gropa.

“Jemi nën presion të madh me vendosjen e kamerave, si ne instruktorët, ashtu edhe kandidatët. Ajo shpesh tërheq vëmendjen derisa jemi duke vozitur, ndërsa ndodhë që ato shpesh të shkyçen nëpër rrugët e pa ndërtuara mirë dhe për këtë nëse shkyçet, atëherë ora e vozitjes mund të dështojë”, tha Elizabeta Taskovska, Instruktore.

Transferimi i materialeve të regjistruara bëhet përmes kartelave, të cilat arkivohen në arkivin e autoshkollës. Sipas ligjit, të gjitha regjistrimet duhet të ruhen 20 ditë nga dita

Previous Nuk dihet rrjedha e bisedimeve për dalje nga kriza në Shkup
Next Xhudistja Rexhepi në takim me Agjencinë e Rinisë dhe Sportit

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Rruga "Saraj" prej sot mbyllet tërësisht për komunikacion

Rruga “Saraj”, nga Tempulli “Shën Zllata Meglenska” deri te udhëkryqi me rrugën drejt fshatit Lubin, prej sot do të mbyllet për komunikacion. Rruga mbyllet për shkak të zbatimit të aktiviteteve

Maqedoni 0 Comments

Padi penale kundër ELEM-it dhe drejtorëve në REK Manastir për ndotjen e mjedisit jetësor

Sektori i Punëve të Brendshme Manastir ka dorëzuar padi penale kundër Elektranave të Maqedonisë (ELEM) dhe kundër ish drejtorëve dhe udhëheqësve aktual në REK Manastir për shkak të ndotjes së

Maqedoni 0 Comments

Maqedoni, benzinat shtrenjtohen, dizeli lirohet

Benzinat prej sonte në mesnatë shtrenjtohen për gjysmë denarë, ndërsa dizeli dhe ekstra vaji i lehtë për amvisëri lirohen për një denarë, vendosi sot Komisionit Rregullativ për Energjetikë. Çmimi i

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply