(VIDEO) NJË PERSON HUMB JETËN NË HASANBEG, DYSHOHET EDHE PËR TË TJERË

Përmbytjet morën edhe viktimën e parë në Hasanbeg, mëson TV Shenja, por ende nuk ka prononcim nga MPB-ja. Gjithashtu flitet edhe për Para pak çastesh një ekip i policisë ka arritur në Hasanbeg për t’iu dalë në ndihmë banorëve të këtij vendi.Në këto momente gjenden në Hasanbeg, raportojnë se evakuimi i banorëve ka filluar me kamionë para se të arrrijnë ekipet policore, ndërsa evakuimi ende po vazhdon. Gjithashtu  se në këto momente kanë arritur edhe ekipet e zjarrfikësve dhe ndihmës së shpejtë.

Më të rrezikuar janë banorët të clët jetojnë në lagjen “Metodija Andonov Çento”. Banorët thonë se uji u ka mbuluar katet përdhesë të shtëpive dhe të gjithë janë ngjitur në katet e sipërme.

Për TV Shenja ata thonë se prej në ora 19:00 nuk kanë edhe energji elektrike madje edhe nuk mund të komunikojnë me zyrtar te Komunës dhe Qendrën për Menaxhim me Krizat për t’u ndihmuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.