Në Shkup 13 aksidente, më pak të lënduar 11 persona

Në Shkup 13 aksidente, më pak të lënduar 11 persona

Në rajonin e Shkupit gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur 13 aksidente, në të cilat lëndime më të lehta kanë marrë 11 persona. SPB ­ Shkup për MIA-­n informon se ka ndodhur edhe një aksident me pasoja të rënda trupore në të cilën lëndime të rënda trupore ka marrë një çiklist.

Gjatë ditës së djeshme pas kontrolleve të zbatuara mbi pjesëmarrësit në komunikacion nga ana e policisë së komunikacionit, janë zbuluar dhe sanksionuar një numër i madh i shkeljeve. Janë sanksionuar 29 shoferë të cilët kanë qarkulluar me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, tre shoferë e kanë drejtuar automjetin nën ndikim të alkoolit dhe të njejtit janë përjashtuar nga komunikacioni dhe pesë shoferë të cilët kanë kaluar në dritë të kuqe të semaforit.

Janë zënë edhe 11 persona të cilët e kanë drejtuar automjetin pa patentë shoferi, përkatësisht të parregjistruar. Me ndihmën e automjetit të specializuar, gjatë ditës së djeshme janë mënjanuar 100 automjuete të cilat në masë të madhe e kanë penguar zhvillimin normal të trafikut. Në kuadër të projektit “Kultura në komunikacion e fëmijëve në entet parashkollore” sot Sektori për rpeventivë pranë SPB Shkup do të realizojë punëtori edukative në kopshtin e fëmijëve “Fidani” objekti “Bambi” që ndodhet në rajonin e komunës së Çairit.

Previous WhatsApp me një super tipar të ri për komunikim në grup
Next Janeva me tre kërkesa para deputetëve

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

SEKRETET E ISMAIL QEMALIT

Më 16 tetor 1846, në Kaninë të Vlorës, në një familje fisnikësh, lind Ismail Qemali (rreth datës së lindjes së tij ekzistojnë kundërthënie). Ai arsimohet në Janinë, në gjimnazin “Zosimea”

Maqedoni 0 Comments

FMD kërkon të ndiqen penalisht ata që kanë shkelur ligjet në MPB

Fronti për Maqedoninë Demokratike (FRODEM) bënë thirrje që të gjithë personat që kanë shkelur ligjet në MPB tëndiqen penalisht sipas ligjeve të caktuara në vend, transmeton Telegrafi Maqedoni.”Nga kjo gjendje jo e mirë është rezultati i ushtarëve

Maqedoni 0 Comments

Janeva: Gjykata ka thirrur në bisedë të dyshuarin e parë për rastin “Fortesa”

Prokurorja speciale, Katica Janeva gjatë mbajtjes së konferencës për shtyp, ka njoftuar se , Gjykata Themelore ka njoftuar se, i dyshuari i parë i rastit “Fortesa”, Goran Grujoski, do të

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply