“Njësitë zgjedhore”, mblidhet sot grupi i punës

“Njësitë zgjedhore”, mblidhet sot grupi i punës

Grupi i punës për balancimin e Njësive zgjedhore, do të mblidhen sot për të gjetur një zgjidhje të pranueshme për të katër partitë më të mëdha parlamentare, njofton Alsat-M.

Grupi përbëhet nga katër koordinatorët e grupeve parlamentare dhe tre nënkryetarët e Kuvendit.

Në tavolinë janë dy propozime nga BDI-ja. Njëra është për rishikimin e kufijve të njësive zgjedhore 2,3,4, 5 dhe 6, kurse tjetra është vetëm për kalimin e vendvotimeve të Dibrës në njësinë e pestë zgjedhore.

Megjithatë, partitë paraprakisht janë shprehur me qëndrime tërësisht të kundërta.

Previous Raporti për punën e PSP-së para Komisionit kuvendor për sistem politik
Next WhatsApp me një super tipar të ri për komunikim në grup

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Huamarrje e re: Shteti do të merr hua 12.6 milion euro nga kreditorët vendase

Ministria e Financave përsëri mori hua në tregun e brendshëm në vlerë prej 12.6 milionë euro. Edhe pse Ministria e Financave fillimisht mori 5.4 milion në tregun e brendshëm të

Maqedoni 0 Comments

Sot shpërndahet Kuvendi, do të votohet buxheti dhe ndoshta ligjet për PSP-në

Në seancën e sotme, duhet të shpërndahet Kuvendi i R. së Maqedonisë që më 11 dhjetor të mbahen zgjedhjet e parakohshme zgjedhore. Nismën për shpërndarjen e Kuvendit e dha LSDM,

Maqedoni 0 Comments

KSHZ i pret listat, liderët të pavendosur, partitë kalkulojnë

Asnjëra nga partitë deri më tani nuk ka dorëzuar listë të anëtarëve për zgjedhje të anëtarëve komunal zgjedhor, mëson “Meta” nga burimet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ). Afati për dorëzimin

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply