Rrëzohet keq në tokë, pasi rrotullohet në një lodër fëmijësh (Video)

Një baba nga Montreali i Kanadasë, ka mbetur i shtrirë për toke pasi është rrëzuar nga një tavolinë rrotulluese.

Ai ka hipur në këtë objekt që ka formë të rrumbullakët dhe ka nisur të vrapojë, por nuk ka mundur të ndalet, transmeton Telegrafi.

Forca centrifugale e ka sjellë atë disa herë dhe më pas e ka hedhur poshtë kur ka dashur të zbret. Derisa ai lëshonte klithma nga dhimbjet, vajzat e tij qeshnin dhe e filmonin.

 

Shikoni videon e postuar më poshtë, dhe bëni më shumë kujdes kur shkoni në park dhe doni të provoni lojërat e fëmijëve. /Telegrafi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.