Zv/ministri i Bujqësisë, Nikollovski kërkon ndryshime në ligjin për gjueti

Zv/ministri i Bujqësisë, Nikollovski kërkon ndryshime në ligjin për gjueti

Të hiqet provimi i gjuetisë përmes rrugës lektronike dhe të kthehet mënyra e vjetër e provimit, kërkon zëvendësministri plotësues i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Ljupço Nikollovski përmes ndryshimeve në Ligjin për gjyeti.

Nikolovski, siç deklaroi sot, kërkon të hiqet edhe ankandi elektronik për ndarjen e gjahut nën koncesin, edhe krahas kushteve të çmimit të oferta dhënësit, të merren parasysh edhe mundësitë profesionale dhe meteriale-teknike të ofertuesve.

Sipas tij, gjahu në zona të gjuetisë duhet të jepet nën koncesion atyre personave juridikë të cilët ofrojnë kushte më të mira për zhvillimin e gjyetisë, të cilët kanë përvojë dhe njohuri në këtë fushë.

Previous Elita Ziberi: Babi nuk më ndoqi në TV për shkak të emocioneve!
Next Të punësuarit në mbrojtje paralajmërojnë grevë për shkak të mospërmbushjes së kërkesave

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Zvërlevski formon Komision për përcjellje të parregullsive zgjedhore

Prokurori publik, Marko Zvërlevski, ka marrë vendim për formimin e Komisionit të përkohshëm për përcjelljen e parregullsive eventuale të cilat do të ndodhnin gjatë organizimit dhe realizimit të zgjedhjeve të

Maqedoni 0 Comments

Rasti “Almiri”, Prokuroi refuzoi tërheqjen e prokurores Kusigureska

Organi i akuzës në Kumanovë ka hedhur poshtë tërheqjen e Prokurores Suzana Kusigerska në rastin e vrasjes së vogëlushit 4 vjeçar Almir Aliut. Prokuroria Themelore e Kumanovës i ka vlerësuar

Maqedoni 0 Comments

Policia financiare kontrollon Komisionin për Antikorrupsion të Maqedonisë

TV21 raporton se Policia financiare është duke shqyrtuar një sërë dokumentesh që kanë të bëjnë me skandalin e harxhimeve të qëllimshme të mjeteve buxhetore në Komisionin Shtetëror për Parandalimin e

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply