Samsung shet gjitha orët e reja Gear për vetëm katër ditë!

Samsung shet gjitha orët e reja Gear për vetëm katër ditë!

Ka vetëm katër ditë që nga dita kur Gear S3 Classic dhe Gear S3 Frontier janë bërë të gatshme për para-porositje në ueb faqen e Samsung në Britani.

Megjithatë, këto dy pajisje tashmë janë shitur plotësisht edhepse nuk është bërë as një javë që prej kur Samsung ka filluar të marrë kërkesat e para-porosive.

Gjiganti koreano-jugor ka përditësuar faqen e tyre zyrtare në Britani për të lajmëruar konsumatorët e tyre se njësitë e orëve të reja janë rezervuar. Samsung ka bërë të ditur se shkaku pse këto orë nuk janë të gatshme për blerje ka qenë kërkesa e madhe e tyre.

 

Fillimisht, Samsung kishte inkurajuar konsumatorët e saj të bëjnë para-porosi duke premtuar dëgjuese pa pagesë Level Active për 1,000 blerësit e parë.

Konsumatorët mund të regjistrohen në faqen e kompanisë për t’u njoftuar për kohën kur njësitë e reja të Gear S3 Classic dhe Frontier do të ofrohen sërish.

Të dy modelet e orëve të mençura do të shiten për 349 funta dhe konsumatorët që tashmë kanë bërë porosinë e tyre do të marrin produktet duke filluar nga 11 nëntori.

Previous Rruga "Saraj" prej sot mbyllet tërësisht për komunikacion
Next Lista zyrtare: Ja kush synon ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

A mund të dhembë fyti nga akullorja?

Akullorja mund të shkaktojë gërvishtje në fut, mirëpo nuk është ftohje, por pasojë e ngushtimit të enëve të gjakut nën ndikimin e të ftohtit. Akullorja nuk shkakton ftohjen, por mund

Uncategorized 0 Comments

Cat Food Dispenser Options

If a single shop doesn’t always have the cope you begin shopping for one more shop probably have the discounts you begin trying to find, with each other with the

Uncategorized 0 Comments

Cat Food Restricted

Cat-food – the Conspiracy The sort of food items which that you decide on for the ferret is vital. You may nearly tell you that which you are giving them

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply