Apple me program për shitje të iPhoneve të përdorurura

Apple me program për shitje të iPhoneve të përdorurura

Apple ka ofruar deri tani iPad dhe pajisje Mac me zbritje përmes programit të tyre të rifurnizimit dhe tani duket se ky program do të mbërthejë edhe telefonat më të famshëm të kompanisë.

Për momentin, një numër i konsiderueshëm i iPhone janë në dyqanet e rifurnizimit dhe pajisjet po ofrohen me një zbritje prej 15 për qind apo 110 dollarëve.

Për shembull, një iPhone 6S me 64GB hapësirë të brendshme është i gatshëm për 589 dollarë, zbritje kjo prej 110 dollarëve prej vlerës fillestare të shitjes.

 

Deri tani, Apple është duke ofruar vetëm iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus dhe ende nuk dihet se kur programi për pajisje të përdorura do të përfshijë edhe iPhone 7.

Previous Modelet e Galaxy S8 me ekrane të lakuara dhe 6GB RAM?
Next Nuk duhet të humbisni qiellin më spektakolar të shekullit!

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

If you genuinely desire to contact your audience on a degree of interest and involvement, you will have to maintain a position to relate to them. Interesting men and women,

Uncategorized 0 Comments

The secrets Details Into Business Group meetings That folks will be not Informed Of

Things Everyone Should be aware Regarding Conference meetings People only should be open to help modifying just how appointments tend to be done for your firm. When you actually behavior

Uncategorized 0 Comments

A Background In Effortless Programs For Betting Sites Reviews

If you’re intending to start using sport betting we offer the platform to develop into a punter to one of. If you mean to perform sports betting for a level

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply