Best Buy aksion në Neptun! Produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha!

Best Buy aksion në Neptun! Produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha!

Best Buy aksion në Neptun! Produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha!

 

Best Buy aksion në Neptun, produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha! Neptun si rrjeti më i madh i shitjes me pakicë të teknikës së bardhë dhe elektronikës në Maqedoni, konsmuatorëve të saj i mundëson mundësi të shkëlyqeshme, produktet më të shitura të të gjitha kategorive këtë periudhë promotive prej 12-27.11.2018 ti marrin me lirime të mëdha.

Shikoni ofertat për: televizorë, smartphonë, tabletë, laptopë, printerë, frigoriferë, pianura dhe furra, maqina për larje dhe tharje rrobash, enëlarëse, aparate për kujdesje dhe bukuri.

Shikoni Best Buy produktet në këtë link apo në salonet e shitjes së Neptun në të gjithë Maqedoninë! krahas lirimeve të mëdha ju fitoni edhe:

– 5% cashback përgjat blerjes me NLB Happy kartelen e kobrenduar.

– Me çdo blerje me vlerë prej 30.000denarë, në happy kartelën tuaj fitoni vauçer prej 900denarë për blerje të ardhshme.

– Shopping me deri 48 këste me happy instant kredinë

Aksioni vlen prej 12 deri në 27 nëntor!

 

 

Previous Lucky days në Neptun prej 05-08 Nentor - lirimet më të mëdha në të gjithë asortimanin!
Next A Closer Look at Your Storys Topic 2 -- The story essay shortcut Interesting Tricks

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Dita e dytë nga takimi ministror në Selanik

 Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë Nikolla Poposki edhe sot në Selanik merr pjesë në takimin ministror me kolegët nga Greqia, Bullgaria dhe Shqipëra, kushtuar bashkëpunimit ndërkufitar në kontekst

Nano Tech 0 Comments

WhatsApp me një super tipar të ri për komunikim në grup

WhatsApp beta ka krijuar një tipar të ri i cili ju lejon që lehtësisht të përfshini në bisedë grupore njerëz të ndryshëm. Për të futur një individ të ri në

Nano Tech 0 Comments

Rrjedhin detajet e Xperia C6 Ultra (Video)

Muajin e kaluar ne kemi parë disa pamje të modelit të ri të telefonit nga Sony, Xperia C6, ndërsa tani më shumë detaje janë zbuluar për pajisjen e cila do

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply