Neptun me ofertë super festive – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet në happy çmime!

Neptun me ofertë super festive – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet në happy çmime!

HAPPY WEEK aksion në Neptun me lirime të mëdha festive dhe deri në 48 këste Pa interes në TË GJITHË produktet në happy çmime! Në 24-31 dhjetor, deri në 48 këste pa interes me haPPy kredi dhe deri në 24 këste pa interes me kartela kreditore, konsumatorët do të mund t’i marrin produktet të cilat u nevojiten me çmime promotive. Neptun me këtë aksion u mundëson blerje deri me 24 këste pa interes edhe organizatave sindikale me të cilat Neptun ka të kyqur marrëveshtje.

 

Këtë sezonë festive, befasoni më të afërmit tuaj dhe dhuroni atyre pajisje të re me çmime super të ulëta dhe kënaquni sëbashku në pjesën më të madhe të vitit! Shikoni ofertat në 25 pikat e shitjes së Neptun në të gjithë Maqedoninë dhe zgjidhni ka zgjidhja e madhe e: televizorëve, laptopë,ve tabletëve, celularëve, teknikës së bardhë, aparateve të vogla për amvisëri, pastrues të ajrit dhe aparate për kujdesje dhe bukuri.

Me aksionin “Happy week”, përkrah lirime të mëdha dhe mundësisë për blerje në këste pa interes, konsumatorët e Neptun fitojnë edhe:

– Cashback prej 5% përgjat blerjes me kartelën e kobrenduar NLB Happy MasterCARD

– Me pazarim të grumbulluar prej 30.000den, fitoni vauçer prej 900denarë për blerjet e ardhshme.

Mësoni më shumë: https://www.neptun.mk/.

Previous Startling Info Regarding Football Betting Exposed
Next Fraud, Deceptions, and Downright Lies About Best Vpn Exposed

About author

You might also like

Maqedoni 0 Comments

Shtajnmaer: Marrëveshja e arritur për mbajtjen e zgjedhjeve të plotësohet

“E përshëndes marrëveshjen mes partive politike për zgjedhje të parakohshme parlamentare më 11 dhjetor. Me rëndësi është që marrëveshja të plotësohet me besueshmëri dhe shpejtë dhe në këtë mënyrë të mënjanohet

Maqedoni 0 Comments

Vazhdojn takimet intenzive, ka filluar takimi Nimic Koxias Dimitrov

Ka filluar takimi i ministrave për punë të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias me ndërmjetësin Metju Nimic në Vjenë, transmeton Medial.mk. Ky është raundi i

Maqedoni 0 Comments

Pa ujë nesër disa pjesë të Shkupit

Pa ujë nesër, në periudhën nga ora 8:15 e deri në mënjanimin e defektit, do të mbeten shfrytëzuesit në shtrirjen nga Usje deri në Zelenikovë, gjegjësisht Usje, Pintia, Përzhino, Draçevë,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply