Nano Tech

Nano Tech 0 Comments

iPhone 7 sjell memorien me 256GB?

Raportet e fundit thonë se Apple është duke planifikuar për të shtuar një model me 256GB në repertorin e saj në shtator, në atë që mund të jetë një iPhone

Nano Tech 0 Comments

Samsung: 10 milionë para-porosi për Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge

Ka kaluar një javë nga lansimi zyrtar i Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge, telefonat e rinj të Samsung që janë lansuar në më shumë se 60 vende të