Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht më u ngrohtë në krahasim me ditët e kaluara. Pritet të ketëeshje të shiut në vendet më të larta dhe borë në male.

Reshje më të mëdha do të ketë edhe pjesët perëndimore ku deri të shtunën në mëngjes pritet reshje e më shumë se 40 litra për metër katror.

Sipas meteorologëve, pritet që temperaturat të lëvizin pre 2 deri më 15 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë temperaturat do të jenë të ngjashme, pritet që të lëvizin prej 4 deri më 14 gradë celsius.

Gjatë fundjavës ende do të ketë shi të përkohshëm në pjesët perëndimore, ndërsa në male me më shumë se 2000 metra lartësi mbidetare do të ketë borë të përkohshme.