Best Buy aksion në Neptun! Produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha!

Best Buy aksion në Neptun! Produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha!

 

Best Buy aksion në Neptun, produktet më të shitura për vitin 2018 tani me super çmime dhe lirime të mëdha! Neptun si rrjeti më i madh i shitjes me pakicë të teknikës së bardhë dhe elektronikës në Maqedoni, konsmuatorëve të saj i mundëson mundësi të shkëlyqeshme, produktet më të shitura të të gjitha kategorive këtë periudhë promotive prej 12-27.11.2018 ti marrin me lirime të mëdha.

Shikoni ofertat për: televizorë, smartphonë, tabletë, laptopë, printerë, frigoriferë, pianura dhe furra, maqina për larje dhe tharje rrobash, enëlarëse, aparate për kujdesje dhe bukuri.

Shikoni Best Buy produktet në këtë link apo në salonet e shitjes së Neptun në të gjithë Maqedoninë! krahas lirimeve të mëdha ju fitoni edhe:

– 5% cashback përgjat blerjes me NLB Happy kartelen e kobrenduar.

– Me çdo blerje me vlerë prej 30.000denarë, në happy kartelën tuaj fitoni vauçer prej 900denarë për blerje të ardhshme.

– Shopping me deri 48 këste me happy instant kredinë

Aksioni vlen prej 12 deri në 27 nëntor!