Oferta ideale në NEPTUN – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet

Përderisa të gjithë kanë Black Friday ndërsa në Neptun ka HAPPY WEEKEND, aksion me lirime të mëdha dhe deri 48 këste PA interes në të GJITHË produktet! Nga 21-26 Nëntor, deri në 48 këste pa interes me haPPy kredit dhe deri në 24 këste pa interes me kartelat kreditore, konsumatorët mund t’ë marrin produktet e duhura me çmime promotive me lirime të mëdha! Neptun me këtë aksion mundëson shoping deri në 24 këste pa interes me organizatat sindikale me të cilat ka të nënshkruajtur marrveshtje.

 

Shfrytëzoni lirimet më të mëdha dhe mundësinë për shoping me deri 48 këste pa interes në të gjithë asortimanin! Shikoni ofertat në 25 pikat e shitjes së Neptun në të gjithë Maqedoninë. Oferta të shkëlqyeshme dhe koleksion të madh në: Televizorë, pastrues të ajrit, frigoriferë, lavatriçe, pianura, furra, tharëse rrobash, kompjuterë dhe tabletë, celularë të mençur, aparate të vogëla për amvisëri dhe aparate për bukuri dhe kujdesje. Në Neptun mund të gjeni produktet e dëshiruara nga brendet më të mira si: Beko, Samsung, LG, Bosch, Huawei, Sony, Electrolux, Whirlpool, Philips, Tefal, Rowenta, Apple, Xiaomi etj.

 

Neptun është zingjiri më i madh i shitjes me pakicë të teknikës së bardhë dhe elektronikës në Maqedoni dhe është më veçse i njohur për konceptin e shitjes, ku u ofron konsumatorëve të blejnë me çmime promotive dhe me mundësi për të paguar me këste pa interes. Krahas asaj, konsumatorët e Neptun fitojnë edhe:

-Cashback prej 5% përgjat blerjes me kartelën e kobrenduar NLB haPPy MasterCARD

-Për blerje me vlerë deri në 30.000denarë fitoni vauçer me vlerë prej 900denarë për blerje të ardhshme.

Për t’ë parë detajisht aksionin “HAPPY WEEKEND 21-26.11.2018” klikoni linkun e rradhës: https://www.neptun.mk