HAPPY WEEK në “Neptun” – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet!

HAPPY WEEK aksion në “Neptun” me lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet! Prej më 15 deri më 22 Prill, konsumatorët do të mund të pazarojnë cilindo produkt nga asortimani i Neptun me çmime promotive – haPPy dhe me deri në 48 këste pa interes me haPPy kredinë dhe deri në 24 këste pa interes me kartelë kreditore dhe me shitje sindikale.

Në javën me lirime të mëdha dhe këste pa interes, klientët mund të gjejnë zgjidhje të madhe të: televizoriëve, frigoriferëve, lavatriçeve, pianurave, furrave, tharëseve të rrobave, laptopëve dhe tabletëve, celularëve të mençur, trotinetëve elektrik, aparateve të vogla për shtëpi dhe aparateve për kujdesje dhe bukuri nga brendet: Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Electrolux, Candy, Asus, Acer, Lenovo, Fuego, Bosch, Rowenta, Tefal, Philips. Ofertën e “Happy week”, mund ta shihni në https://www.neptun.mk/.

 

Si shtesë “Neptun” ofron edhe zgjidhje të gjërë të shërbimeve për klientët e programës për besnikëri, instant krediti, garancione shtesë, mënyra të ndryshme të transportit, online blerje dhe produktin më të ri kartelën kreditore të kobrenduar me NLB, haPPy MasterCARD. Me këtë, konsumatorët e Neptun mund të fitojnë mundësi për një eksperiencë blerëse me kualitet të lartë.

“Neptun” është zingjiri më i madhë i shtijes me pakicë në Maqedoni për produkte të teknikës së bardhë, aparateve për shtëpi, televizorëve, kompjuterëve, laptopëve, celularëve të mençur, produkteve për kujdesje dhe bukuri. “Neptun” është pjesë e grupacionit “Balfin” e cila në Maqedoni është aktuale me ndërtimin e qendrës tregtare “East Gate”.