Java e blerësve të lumtur në “Neptun” – Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet!

Happy Week aksion në “Neptun” lirime të mëdha dhe deri në 48 këste pa interes në të gjithë produktet! Prej 27.05-03.06, konsumatorët do të mund të blejnë në happy çmime promotive dhe deri në 48 këste pa interes me haPPy kredi dhe deri në 24 këste pa interes me kartela kreditore dhe shitje sindikale.

 

Në javën e lirimeve të mëdha dhe kësteve pa interes, konsumatorët do të munden të zgjedhin nga opsionet e shumëta të: Televizorëve, Frigoriferëve, Lavatriçeve, Pianurave, furrave, tharëseve për rroba, Laptopëve, Tabletëve, Smartphonëve, Trotinetëve elektrik, aparateve të vogëla për amvisëri dhe aparateve për kujdesje dhe bukuri nga brendet si: Beko, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Electrolux, Candy, Asus, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta etj. Oferta më detajisht mund të shihet në: www.neptun.mk

 

“Neptun” ka zingjirë të shërbimeve për konsumatorët e tyre sikurse:lojaliti programi,instant krediti,

garancionet shtesë, llojet e ndryshme të porosive,shitje online,kartelat kreditore dhe cashback kartela haPPy MasterCard.

 

“Neptun” në këtë muaj e ka lançuar edhe aplikacionin celularë Neptun, për online shoping që mund ta shkarkoni në App Store apo Play Store. Pas blerjes online, aplikacioni celularë konsumatorëve ua mundëson që të informohen për të gjitha promocionet aktuale dhe për mundësinë e promocioneve në mënyrë më të thjeshtë.Në këtë mënyrë konsumatorët e Neptun përfitojnë më së miri për përvojën e blerjes, prej zgjidhjes së përcaktuar të produktit me kualitet të treguar dhe shërbimet që krijojnë vlersime shtesë.

 

“Neptun” rrjeti më i madhë distributiv në Maqedoni për tehnikë të bardhë dhe për aparaturat shtëpiake është i pranishëm 21 vite në tregun e Maqedonisë dhe është e përfaqësuar me 25 pika të shitjes në 21 qytete të Maqedonisë. Me brendet në portfolion tonë sikurse: Bеко, LG, Samsung, Sony, Apple, Philips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego dhe shumë të tjera.”Neptun” është lider apsolut në tregun e shtetit. “Neptun” është pjesë e grupacionit “Balfin” e cila në Maqedoni është aktuale me ndërtimin e qendrës tregtare “East Gate”.