Lucky Days në Neptun prej 27.06 – 02.07 – Lirimet më të mëdha në gjithë asortimanin

Në periudhën prej 27.06-02.07 në “Neptun” ka aksion të madhë “Lucky Days” me lirime të mëdha në të gjithë asortimanin dhe shopping deri në 60 këste me haPPy instant kredinë. Këto “Ditë me fat” të lirimeve në “Neptun” konsumatorët për herë të parë do të kenë mundësinë të pazarojnë me deri 60 këste me haPPy instant kredinë mundësi e shkëlqyeshme që blerësit të akomodohen përgjatë blerjes.

 

Blerësit në “Neptun” do të mund të gjejnë zgjidhjen më të madhe të: Televizorëve, Frigoriferëve, Lavatriçeve, Pianurave, Furrave, Laptopëve, Celulraëve, Tritonetëve elektrik, Aparateve të vogla për amvisëri dhe aparateve për kujdesje dhe bukuri nga brendet: Beko, Samsung, LG, Sony, Bosch, Electrolux, Candy, Asus, Acer, Apple, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta etj. E gjithë oferta për “Lucky Days” mund të shihet në https://www.neptun.mk

 

“Neptun” ka zgjidhje të gjërë të opsioneve për klientët si: programa për besnikëri, instant krediti, garancione shtesë, oferta të ndryshme për transport, online blerje, kartelë kreditore me cashback haPPy MasterCard.

 

Para një muaji “Neptun” lansoi aplikacionin celularë NEPTUN për online blerje të cilën do të mund ta shkarkoni falas në App Store ose në Play Store. Përkrahë online blerjes, aplikacioni celularë u mundëson klientëve që të informohen për promocionet aktive në mënyrë më të lehtë. Me aplikacionin e ri konsumatorët munden sigurtë dhe shpejtë t’i blejnë produktet e dëshiruara me kualitet dhe garanci në kompaninë amë të cilës mund t’i besojnë me informatat personale dhe të holla përgjat online blerjes.

 

“Neptun” është rrjeti më i madhë i shitjes me pakicë për produkte të teknikës së bardhë, aparateve për amvisëri në Maqedoni dhe është aktiv tash 21 vjet. Me brende të njohura si: Beko, LG Samsung, Sony, Apple, Bosh, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego etj., “Neptun” është pozicionuar si lider absolut në tregun e shtetit. “Neptun” është pjesë e grupacionit “Balfin” e cila në Maqedoni është aktuele me ndërtimin e qendrës tregtare “East Gate”