Sot 7 Marsi, Dita e Mësuesit

March 7, 2018 vadmin 0

Sot në të gjitha trevat shqiptare festohet  7 Marsi, dita e mësuesit. Një festë e cila i kushtohet personelit edukues të shkollave dhe universiteteve. Kjo […]